Voor mensen die zich zelf actief in AI willen verdiepen, zijn er verschillende manieren om aan informatie te komen. Via deze pagina willen wij gaan proberen U enigzins de weg te wijzen.

Daarbij kan het hele gebied van de cognitiewetenschap (cognitive science) aan de orde komen, dus niet alleen kunstmatige intelligentie, maar ook linguïstiek (taalwetenschap), psychologie, neurobiologie, ethologie (de studie van het diergedrag), robotica, biomechanica, evolutiebiologie, en soms ook wiskunde, computerwetenschap, filosofie en antropologie.

Onze interessegroep heeft zelf ook een bescheiden bibliotheek, met enige boeken, alsmede veel leesmappen met kopieën van tijdschriftartikelen. De boeken en leesmappen kunnen door onze leden (pasje meenemen!) op de bijeenkomsten worden geleend.

Tenslotte hebben sommige leden van onze interessegroep een eigen website of YouTube-kanaal. Daarop kan natuurlijk ook veel staan wat niets met artificiële intelligentie te maken heeft, maar we geven wel de web-links (met soms wat toelichting); als U er niets van uw gading aantreft, kunt U tenslotte ook met één muisklik de site weer verlaten...