Agenda

Bijeenkomst AI interessegroep
Zaterdag, 05 Maart 2022, 11:00 - 16:00
door Gerard Vriens

Onder voorbehoud van de coronasituatie, en met inachtneming van de RIVM-voorschriften, willen we deze maand weer een bijeenkomst proberen te houden in Hooglanderveen. Deze bijeenkomst zal een hybride karakter dragen: naast degenen die fysiek aanwezig willen en kunnen zijn, proberen we ook de mogelijkheid te bieden om het plenaire gedeelte (vanaf ongeveer 13:00) actief online bij te wonen.

Voor het fysiek bijwonen van deze bijeenkomst dient U een geldige QR-code bij zich te hebben, en is aanmelding vooraf verplicht!

(Dit i.v.m. de beperkte zaalgrootte en de verplichte anderhalve meter.) Aanmelden is mogelijk voor HCC-leden, via de knop die onderaan deze pagina zichtbaar is als u ingelogd bent.

Mocht u klachten hebben die op corona kunnen duiden (koorts, spierpijn, hoesten, niezen, geur- of smaakverlies, enz.), blijf dan thuis! U kunt zich voor de fysieke bijeenkomst ook weer afmelden via deze pagina, en zo evt. een ander de gelegenheid geven bij de bijeenkomst aanwezig te zijn. Natuurlijk kunt u de bijeenkomst desgewenst wel online volgen.

Locatie De Dissel
Disselplein 6
Hooglanderveen
Utrecht
3829 MD
Nederland
033 2571725
http://www.dedissel.com