ArtificiŽle Intelligentie gebruikersgroep (AIgg)

Routebeschrijving

Locatie bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden in principe plaats op de eerste zaterdag van elke maand in:

Dorpshuis de Dissel
Disselplein 6
Hooglanderveen
Zie de bijeenkomstenpagina voor de exacte data en de programma's.

De volgende routebeschrijvingen kunnen hopelijk behulpzaam zijn bij het vinden van de lokatie.

Routebeschrijving auto

Rij naar knooppunt Hoevelaken (= het punt waar de A1 Amsterdam-Apeldoorn en de A28 Utrecht-Zwolle elkaar kruisen, iets ten noord-oosten van Amersfoort).
Komend vanaf Apeldoorn: Neem vlak vóór het knooppunt de afslag Hoevelaken en rijd, bij de verkeerslichten onderaan, rechtdoor de Nijkerkerstraat op.
Vanaf de overige richtingen: Volg op het knooppunt de richting Apeldoorn, en neem dan vlak na het knooppunt de afslag Hoevelaken. Deze afslag maakt een U-bocht; sla onderaan gekomen rechtsaf, onder de snelweg (A1) door, en direct daarna (bij de verkeerslichten) linksaf de Nijkerkerstraat op.
Vanaf alle richtingen, op de Nijkerkerstraat: Na ongeveer 1 km slaat U linksaf richting Hooglanderveen. Onder de snelweg (A28) door; en dan na ca 50 meter de eerste straat links. Deze leidt naar het Disselplein.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Neem vanaf station Amersfoort de trein naar Amersfoort Vathorst.
Onder dit station loopt een weg door. Volg deze weg naar rechts (gezien vanuit de aankomstrichting van de trein), ook al lijkt dit nergens heen te leiden.
Wanneer deze weg lijkt dood te lopen, kunt U via een zijweggetje aan de rechterkant, de Eindweg, tussen wat boerenhuizen door Hooglanderveen inlopen.
De Eindweg komt uit op de Holleweg; U gaat hier naar links en komt dan uit op de Van Tuyllstraat. U ziet dan schuin rechts aan de overkant de straat die naar de Dissel leidt.
Vanaf station Vathorst is het ongeveer 1 km (10 à 15 minuten) lopen.

Kleine lettertjes:
De beschrijvingen zijn mogelijk niet "foolproof". Het opvolgen ervan is voor eigen risico; de AIgg aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele nadelige gevolgen. Wel houden we ons aanbevolen voor aanvullingen en verbeteringen.

GV 19-11-2006


Terug naar de AIgg bijeenkomstenpagina